Opraveno: Deník E15 vydal první číslo speciálu E15 Manuál

Deník E15 vydal svůj další samostatný magazín s názvem E15 Manuál. Zaměřuje se na vše okolo realit. Na stáncích distributorů Relay a Geco, či přes SMS prodej na webu e15.cz, jej za 49 korun můžete zakoupit od pondělí 16. dubna. Má 76 stran.5

Příručka E15 Manuál s podtitulem Chceš bydlet? cílí na běžné občany, pro něž se dostupnost bydlení v posledních letech výrazně změnila. „Rozhodli jsme se zmapovat celý trh a přinést co nejpodrobnější manuál pro současného Čecha, který řeší, kde a jak bydlet a za co,“ uvedla šéfredaktorka E15 Tereza Zavadilová. Dle jejích slov je E15 médiem, které oblast realit a jejich cen dlouhou dobu sleduje a rozumí jim.

V Manuálu E15 se odborníci věnují problematice hypoték, spolubydlení či pronájmu bytu na volném trhu. „V aktuálním vydání čtenář najde řadu informací týkajících se bydlení, například že obecních bytů stále ještě jsou desítky tisíc, jen Praha jich má přes 30 tisíc. Stále také existují profese, které stát potřebuje​ a kterým s bydlením pomůže. Stát rovněž poskytuje na pořízení bytu či domu různé dotace,“ uvedla v tiskové zprávě za CNC Adéla Mikešová. Magazín znovu otevírá i téma výstavby domu svépomocí. Ta se v poslední době znovu stává velmi populární. Přináší návod, jak naplánovat rozpočet, kde sehnat finance a jak se do stavby vlastního obydlí pustit.

Kromě speciálu E15 Manuál vydává redakce E15 i dvouměsíčník E15 Premium, který se věnuje byznysu. Pod jeho hlavičkou proběhne 26. dubna business snídaně v hotelu Four Seasons, a to hlavně kvůli problematice bytové výstavby v Praze. Diskutovat budou zástupci developerů například se šéfem Institutu plánování a rozvoje Ondřejem Boháčem, ministryní pro místní rozvoj v demisi Klárou Dostálovou, či s náměstkem hejtmanky Středočeského kraje Milošem Peterou.

Přidat komentář